Bedden kopen in omgeving De Rips

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Luxe bedden en matrassen koopt u bij de beddenwinkel van Bevers Slapen vlakbij De Rips, in het mooie plaatsje Bakel. Wij behoren tot een van de grootste slaapcentra van de omgeving. Komt u gerust eens een kijkje nemen en laat u adviseren door ons deskundige medewerkers. Voor een indicatie van bedden en matrassen die passen bij uw inrichting in De Rips, kunt u alvast een indruk opdoen van het assortiment van onze beddenwinkel via de website. Heeft u naar aanleiding hiervan al vragen? Neem dan vooral even contact op met Bevers Slapen.

Bedden en matrassen in vele soorten en maten in de beddenwinkel bij De Rips

Bevers Slapen is gevestigd in Bakel op een kleine 10 kilometer gelegen van het plaatsje De Rips. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van slaapcomfort. Zo heeft u bij ons de keuze uit moderne eenpersoonsbedden, luxe tweepersoonsbedden, of prachtige andere ledikanten en boxsprings. Hier vindt u ook een groot assortiment aan matrassen, dekbedden en kussens om uw bed helemaal compleet te maken. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse slaapkamerkasten. Heeft u bijzondere wensen of heeft u een speciaal bed nodig, bijvoorbeeld vanwege rugklachten? Geef dit dan aan bij een van de adviseurs. Samen gaan jullie op zoek naar een bed waar u heerlijk in ligt.

Neem contact op bij vragen, we helpen u graag!

Kijkt u ook eens naar onze actiesets die worden gekenmerkt door hun zeer scherpe prijzen. Of komt u eens kijken naar de matrassen en bedden in onze beddenwinkel aan de Bernhardstraat 15 te Bakel, een klein stukje rijden vanaf De Rips. Wilt u meer weten over de bedden en het beddengoed is onze collectie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bevers Slapen (in de omgeving De Rips), helpt u graag. U kunt bellen naar het telefoonnummer +31(0)492-386262, of een e-mail sturen naar info@beversslapen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.