Bedden kopen nabij Lommel

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Bij Bevers Slapen vindt u bedden in de omgeving van Deurne vol slaapgenot met luxe bedden, matrassen en bedtextiel. Ook slaapkamerkasten zijn bij ons te vinden. Op deze manier shopt u eenvoudig een complete en comfortabele slaapkamer bij elkaar. Het is allemaal onder één dak te vinden, bij Bevers Slapen.

Slaapgenot voor iedereen met de bedden van ons slaapcenter bij Deurne

Geniet van een ongekende luxe in uw slaapkamer met de bedden van Bevers Slapen in de omgeving van Deurne. Geniet van een bed met ingebouwde televisie aan het voeteneind, of kies voor een bed waarvan het matras zich helemaal aan uw lichaamsvormen aanpast. Ook deelbare bedden zijn bij Bevers Slapen in de omgeving van Deurne te bestellen. Deze bedden zijn eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor schoonmaken onder het bed een fluitje van een cent wordt. De deelbare ledikanten zijn ook als vast bed leverbaar. Kijkt u eens bij het complete assortiment ledikanten en boxsprings op deze site, of komt u eens langs in onze winkel in Bakel, in de buurt van Deurne.

Contact

Voor een heerlijk matras en een complete slaapkamer, met vooral veel slaapcomfort, komt u dus een kijkje nemen bij onze beddenwinkel, een kleine 7 kilometer gelegen van Deurne, in het Brabantse plaatsje Bakel. Komt u ons gerust eens bezoeken aan de Bernhardstraat 15. Wij staan daar voor u klaar met tips en advies. Hebt u nog vragen? Belt u dan naar +31(0)492386262.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.