Gel bed

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Op zoek naar een gel bed voor uw slaapkamer? Kom dan eens langs bij Bevers Slapen in Bakel! In onze showroom vindt u ruim 50 slaapkamers die allen verschillen van stijl, inrichting en aankleding. Of u nu een romantische, klassieke of eigentijdse slaapkamer zoekt: bij Bevers Slapen hebben we een inrichting op maat voor u in huis. Heeft u al een mooie slaapkamer maar bent u op zoek naar een nieuw bed of matras? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van een gel bed

Bij Bevers Slapen hebben we voor u een divers aanbod bedden en matrassen in het assortiment opgenomen. Op deze manier kunnen we altijd aan uw slaapwensen voldoen. Naast de standaard matrassen hebben we bij Bevers Slapen ook een water bed of gel bed voor u in huis. De grootste voordelen van gel matras zijn:

  • Het matras is in ieder ledikant in te bouwen of vrijstaand te plaatsen;
  • Het matras is aan te passen op het gebied van stabiliteit;
  • Het matras biedt de mogelijkheid tot het verwarmen van het bed (maar hoeft niet).

 

Bekijk ons uitgebreide aanbod in Bakel

Naast een gel bed en andere complete bedden zijn ook kasten, accessoires, kussens, dekbedden en bedtextiel verkrijgbaar in onze zaak. Kom ze bekijken in onze showroom. Voor meer informatie kunt u tevens gebruik maken van ons contactformulier of bellen naar +31(0)0492-386262.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.