Een goed gelbed nabij Helmond

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Een gelbed haalt u natuurlijk bij Bevers Slapen in Bakel, nabij Helmond! In onze ruime showroom kunt u vijf dagen per week terecht voor een ruim aanbod slaapkamerartikelen van bedden en kasten tot diverse accessoires, zoals, bedlinnen en kussens. Door ons ruime aanbod in de buurt van Helmond hebben we voor iedere klant een passend gelbed in huis en kunnen we u tevens regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen geven. Heeft u even geen tijd om bij ons langs te komen? Ga dan naar onze website om een indruk te krijgen van de verschillende matrassen uit ons assortiment.

Wat zijn de voordelen van een gelbed nabij Helmond?

Bij Bevers Slapen in omgeving Helmond kunt u terecht voor een gelbed van hoogwaardige kwaliteit. Dit bijzondere bed kan geheel naar uw persoonlijke wensen worden aangepast en is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld een waterbed. Het is heel simpel: door een dikkere gel (meer gelpoeder) krijgt u een meer gestabiliseerd bed. Bent u benieuwd naar hoe een gelbed ligt? Daar komt u maar op één manier achter! Door langs te komen in onze showroom om het gelbed te testen!

Koop bij ons het juiste matras

De één geeft voorkeur aan een stevig en hard matras, terwijl de ander liever helemaal in een zacht bed verdwijnt. Door de verschillende wensen is er niet voor iedereen één perfect matras. Bij Bevers Slapen nabij Helmond weten we precies wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende typen matrassen en helpen we u graag bij het vinden van uw perfecte matras! Heeft u last van uw rug? Wij helpen u graag om uw rugklachten te verhelpen met een goed matras. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar +31(0)492-386262.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.