Ledikant kopen Helmond

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Wilt u graag een nieuw ledikant kopen in de omgeving van Helmond? Bevers Slapen is een specialist op het gebied van slapen en heeft een ruim aanbod aan ledikanten. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en om de dag goed door te komen. Daarom krijgt u bij ons altijd deskundig en persoonlijk advies bij het kopen van een ledikant bij onze speciaalzaak nabij Helmond.

 

Benieuwd naar uw perfecte matras?

Een nieuwe ledikant kopen bij de specialist nabij Helmond

Bij Bevers Slapen in Bakel zijn meer dan 50 slaapkamers in vele stijlen te bewonderen. In romantische, klassieke, rustieke of eigentijdse vormgeving. Ook op het gebied van comfort hebben wij heel veel te bieden. Zo zijn veel ledikanten verkrijgbaar met verschillende in- en uitstaphoogtes. Als ervaren beddenspecialist bieden wij verschillende ledikanten voor een en twee personen te koop aan. Denkt u hierbij aan deelbare ledikanten, twijfelaars en ledikanten voor senioren. Uiteraard zijn er ook verschillende andere meubelen verkrijgbaar, zoals commodes, boxsprings en nachtkastjes in diverse uitvoeringen en kleuren. Kortom, te veel om op te noemen!

Kom langs bij Bevers Slapen, de beddenspecialist die niet zit te slapen!

Bent u benieuwd geworden naar de innovatieve oplossingen op het gebied van slapen en slaapgedrag? Kom dan de matrassen en bedden van Bevers Slapen bekijken in de showroom bij Gemert. Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren via +31(0)492-386262.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.