Een matras op maat laten maken

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Bij Bevers Slapen kunt u een matras op maat laten maken en kopen in Bakel, nabij Helmond en Eindhoven. Hoewel vele matrassen worden aangeprezen als alleskunners, verdient enkel een matras op maat een dergelijk compliment. Bij nadere beschouwing blijkt dat er geen ‘universeel’ matras kan bestaan die voor iedereen geschikt is. Vooral voor lichte slapers of mensen met gezondheidsproblemen is een dergelijke ‘standaard’ aanpak zelden de oplossing. Wilt u een matras op maat laten maken en kopen in omgeving Eindhoven of Hemond? Dan zit u bij Bevers Slapen goed!

Een matras van Vitario op maat laten maken in de buurt van Helmond en Eindhoven

Een matras van Vitario is uniek omdat hij, voordat u hem koopt, precies wordt ingesteld op uw lichaam en ook weer op elk gewenst moment kan worden aangepast. De positie en stevigheid van elk van de 24 steunelementen en alle bovenlagen kunnen geheel naar wens worden geconfigureerd. De beste resultaten worden bereikt als de lattenbodem en het hoofdkussen ook zo gevormd zijn dat zij het effect van de matras versterken. Het op maat laten maken en kopen van uw Vitario matras nabij Helmond of Eindhoven doet u bij ons slaapcentrum in Bakel. Onze experts staan graag voor u klaar.

De ligsimulator berekent voor u de ideale matras op maat

De ligsimulator, ontwikkeld door het medisch centrum in Salzburg, doet precies wat de naam al aangeeft. Het maakt een nauwkeurige simulatie van het profiel van uw lichaam en de uitgeoefende druk in liggende positie. Hoewel de simulator eruitziet als een matras, is het een gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, doelgericht stuurbare luchtkamers en speciaal ontwikkelde configuratie-algoritmen. De procedure verloopt als volgt:

 1. Ligdrukmeting
  Eerst wordt bekeken hoe u ligt, en uw lichaam wordt met behulp van een ligdrukmeting op de simulator ergonomisch opgemeten.
 2. Steunprofiel simulatie
  Daarna berekent de ligsimulator een steunprofiel voor matras en hoofdkussen. Deze uitkomst wordt gesimuleerd en gecontroleerd op een orthopedisch juiste lighouding.
 3. Uw Vitario matras op maat
  Tijdens de derde stap wordt het steunprofiel dat de ligsimulator voor uw lichaam heeft berekend in het matras verwerkt met verschillende steunelementen van variabele stevigheid.

Bel vandaag nog voor een heerlijk comfortabel matras

Bent u benieuwd naar onze innovatieve oplossingen op het gebied van slapen en slaapgedrag? Kom dan onze matrassen in de showroom van Bevers Slapen te Baklel bekijken. In ons assortiment hebben wij onder andere een luchtgeveerd matras, boxsprings en gelbedden. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via +31 (0)492-386262. Een matras op maat laten maken en vervolgens kopen doet u in ons slaapcenter nabij Eindhoven en Helmond.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.