Binnenveringmatras

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Bonellveer

De bonellvering bestaat uit conische veren, die aan de uiteinden een grotere cirkel vormen dan in het midden. Bij het inveren kunnen ze zonodig geheel in elkaar worden geduwd. De veren zijn vervaardigd van een nogal stugge kwaliteit staaldraad, dat zijn veerkracht zeer lang behoudt. De kwaliteit wordt bepaald door de slijtmat over de stalen veren, de afdeklaag over de schuimlaag en de kwaliteit van de damast. Deze soort matras is niet mogelijk op een elektrisch verstelbare bodem.

Pocketveer

Een matras met pocketveren telt per m2 300 tot 400 veertjes die elk afzonderlijk op hun plaats worden gehouden door een linnen hoesje. Dit systeem geeft meer souplesse en staat garant voor een uitstekende ondersteuning. Uiteraard bepaalt de afdekking op de veren het comfort, de duurzaamheid en de prijs. De pocketveringmatras is uitstekend geschikt voor verstelbare bodems. De betere pocketveringmatrassen zijn in wel 4 verschillende hardheden verkrijgbaar voor elk gewicht en gevoel.

Benieuwd naar uw perfecte matras?

Combispring

Een combispringmatras is een koudschuimmatras waarin zeer veel gaten zijn geboord. In deze gaten zijn conische veren geplaatst. Dit levert een onafhankelijke vering waarop u wat stabieler ligt dan op een pocketveermatras maar die toch een goede ventilatie biedt.