Technogel®

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.
Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur
Deskundige medewerkers
 

 

Technogel® is een innovatieve polyurethaangel die ontwikkeld werd in samenwerking met Bayer Material Science. Technogel® past zich aan als water en biedt tegelijk de steun van een stevige materie. Dankzij de 3D aanpassingen past het zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaamscontouren aan. Drukpunten verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Het is klinisch bewezen dat deze laag die zich perfect aanpast aan de vorm van uw lichaam, helpt bij het inslapen en zorgt voor een diepere slaap.

Technogel® is de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën. Het is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, zachtharde gel. De gel word niet harder of slechter na verloop van tijd. Het behoudt zijn elastische en mechanische eigenschappen. Waarom? Dit innoverende materiaal is volledig vrij van vluchtige stoffen. De bestanddelen kunnen niet losbreken of migreren en breken dus niet af.

 

 

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt er voor dat de warmte van uw lichaam wordt afgevoerd. Bovendien verstrekt het innovatieve gelpatroon de ventilatie en de thermische regulering van het matras. Het matras wordt tevens voorzien van een extra wintertijk voor extra vochtopnamen. Tijdens de zomer kunt u deze tijk verwijderen om het verkoelende effect van Technogel® volop te benutten