Water gel bed specialist

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Bevers Slapen in Bakel is dé water en gel bed specialist met een uitgebreid aanbod bedden en matrassen! Met ruim 125 jaar ervaring in de slaapwereld weten we precies welke matras en slaapkamer het beste past bij uw stijl. Onze deskundige medewerkers informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en verschillende merken en typen bedden voor een optimaal comfort. Kom langs in onze showroom om de verschillende bedden te testen en maak aan de hand van uw ervaringen een weloverwogen aankoopkeuze!

De water en gel bed specialist uit de regio

Bevers slapen is al jaren de grootste en meest toonaangevende slaapkamerleverancier in de regio Bakel. Door onze ruime ervaring en het uitgebreide aanbod kunnen we voor iedereen een slaapkamer op maat leveren die compleet voldoet aan uw wensen en eisen. Zeker als u nu op zoek bent naar een water of gel bed hebben wij een deskundig advies van een specialist. Maar ook voor een gewoon geschikt matras voor uw bed helpen we u graag bij Bevers slapen in de buurt van Gemert.

Offerte aanvragen

Het complete aanbod bedden, matrassen en anderen slaapkamerproducten is eenvoudig online te bekijken en vergelijken. Benieuwd wat een water of gel bed van de slaapkamerspecialist u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen naar +31 (0)492-386262.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.