Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/beversslapen.nl/httpdocs/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 76

De Wervelscanner

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Met de wervelscanner krijgt u het perfecte matras

Door gebruik te maken van de wervelscanner, vinden wij het matras waarop u gegarandeerd heerlijk slaapt en volledig tot rust komt. Door de scans kunnen wij uw optimale slaaphouding achterhalen en uw deskundig adviseren over welk slaapsysteem voor u het meest geschikt is. Vervolgens levert de wervelscanner objectief bewijs over of wij het bij het rechte eind hebben. Zo vinden wij gegarandeerd het bed waar u iedere ochtend volledig uitgerust uitstapt.

Het nut van de wervelscanner voor een passend matras en bedbodem

De wervelscanner is voor en door klinische rug-specialisten ontwikkeld. De scanner brengt letterlijk uw wervelkolom in kaart. De ruggenwervel is een zeer belangrijke graadmeter van uw slaapcomfort. Waarom? Wel, het gaat vooral om uw tussenwervelschijven die als schokdemper en stabilisator werken. Deze schijven vangen door de dag heen het grootste deel van de krachten op die op uw rug inwerken.

Uw rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij uw wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een goede nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens uw slaap volledig herstellen en vloeistof opnemen. Als u wilt weten welk matras het best bij u past, is de wervelscanner onmisbaar. Door de scans achterhalen wij uw natuurlijke curve en vinden uw ideale bed.

Hoe werkt de wervelscanner?

Eerst wordt uw rug rechtopstaand gescand, waarbij de scanner van uw nek tot aan uw onderrug wordt uitgerold. Nadat u een slaapsysteem heeft gekozen, wordt uw rug nogmaals gescand, maar dan wanneer u op uw zij op bed ligt. Beide scans worden met elkaar vergeleken. Komen de curves overeen? Dan heeft u een goed bed. Zijn de curves verschillend? Dan zoeken we samen met u verder naar een slaapsysteem dat uw rug wél de juiste slaapcurve geeft. Bij deze zoektocht naar het ideale matras is de wervelscanner essentieel.

Het perfecte bed voor u

Een goede nachtrust bereikt u door een combinatie van het juiste matras en de juiste bedbodem.
Lichaamsvorm en slaaphouding zijn allesbepalend om de juiste keuze te maken. Onze complete MyBed-slaapsystemen zijn ideaal. Ze zorgen voor optimale lichaamsondersteuning, zodat uw spieren, ruggenwervels en tussenwervelschijven maximaal ontspannen. Naast MyBed-slaapsystemen leveren wij ook uitstekende:

De wervelscanner laat zien door welk matras of slaapsysteem uw rug optimaal ondersteund wordt.

Kom naar de enige slaapspecialist met wervelscanner in Nederland en België.

Wij hebben al 125 jaar ervaring met het leveren van uitstekende slaapsystemen voor iedereen. Bovendien zijn wij het eerste slaapcenter in Nederland en België waar u uw rug kunt laten scannen. Dus wilt u voortaan heerlijk slapen? Laat dan uw wervelkolom scannen door een van onze premium slaapspecialisten en profiteer van onze vakkennis. Bel naar +31 (0)495-491397 of stuur een e-mail naar info@beversslapen.nl. Wij verwelkomen u graag in ons slaapcenter.