Ledikant kopen

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Wilt u graag een nieuw ledikant kopen in de omgeving van Helmond? Bevers slapen is een specialist op het gebied van slapen en heeft een ruim aanbod aan ledikanten. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en om de dag goed door te komen. Daarom krijgt u bij ons altijd deskundig en persoonlijk advies bij het kopen van een ledikant bij onze speciaalzaak nabij Helmond.

Een nieuwe ledikant kopen bij de specialist

Bij Bevers slapen in Bakel zijn meer dan 50 slaapkamers in vele stijlen te bewonderen. In industiele, klassieke, rustieke of eigentijdse vormgeving. Ook op het gebied van comfort hebben wij heel veel te bieden. Zo zijn veel ledikanten verkrijgbaar met verschillende in- en uitstaphoogtes. Als ervaren beddenspecialist bieden wij verschillende ledikanten voor een en twee personen te koop aan. Denkt u hierbij aan deelbare ledikanten, twijfelaars en ledikanten voor senioren. Uiteraard zijn er ook verschillende andere meubelen verkrijgbaar, zoals commodes, boxsprings en nachtkastjes in diverse uitvoeringen en kleuren. Kortom, te veel om op te noemen!

Bezoek onze showroom voor deskundig advies

Wanneer u een nieuwe ledikant wilt kopen, komt u naar onze speciaalzaak in Bakel, nabij Helmond. Wij staat hier graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van goed en deskundig advies. Heeft u online al een ledikant gevonden die u wilt kopen en wilt u hier nog wat informatie over krijgen voordat u deze komt kopen in onze speciaalzaak? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)492-386262. Wij helpen u graag verder!

Benieuwd naar uw perfecte matras?