Luchtgeveerd matras

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

De luchtgeveerde matras is persoonlijk instelbaar, dus voor elk gewicht en lichaam. Door meer of minder lucht in het luchtsegment te pompen kunt u zelf zorgen voor uw perfecte lighouding. U krijgt 10 jaar garantie en uniek is ook de 3 maanden gratis omruilgarantie. Dat wil zeggen: bent u binnen 3 maanden niet teveden, dan zoeken wij met u een andere matras uit. Is deze voordeliger dan krijgt u het verschil terugbetaald, kiest u iets uit wat duurder is dan wordt het verschil bijbetaald. Deze matras is er in verschillende uitvoeringen.

NIEUW
Nu ook een Matrair matras met een dubbele kern. Hierdoor kunt u onafhankelijk van elkaar de heup en/of schouderzone instellen. Ideaal dus voor iedereen. Deze dubbele kern kan in alle soorten Matrair matrassen.

Matrair Luxes

De Matrair Luxus is uitgevoerd met een hoogwaardige koudschuim afdekplaat. Het koudschuim is uiterst veerkrachtig. Het volgt perfect de contouren van uw lichaam, zonder enig vormverlies. Het opencellige materiaal zorgt voor een zeer goede ventilatie en warmteregulering.

Matrair Vita Talalay

De Matrair Vita Talalay is uitgevoerd met een latex afdekplaat. Vita Talalay latex vormt de absolute top onder de latexschuimen. Vita Talalay biedt: * open-celstructuur: koel in de zomer, aangenaam warm in de winter. * elasticiteit: optimale ondersteuning van de wervelkolom. * anti-allergische werking * lange levensduur zonder verlies van elasticiteit.

Benieuwd naar uw perfecte matras?

Talalay embrace

De Matrair Vita Talalay Embrace is uitgevoerd met een Talalay traagschuim afdekplaat. De Vita Talalay Embrace combineert de voordelen van de Vita Talalay met de eigenschappen van visco-elastisch (traagschuim). Met goede ventilerende eigenschappen. De Vita Talalay Embrace reageert op druk en warmte. Uw lichaam wordt zacht opgevangen. U ligt dieper in het matras en krijgt een aangenaam geborgen gevoel. Vita Talalay Embrace reageert op verandering van slaaphouding: u kunt zich er gemakkelijk op omdraaien.