Slaapkamer speciaalzaak

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Voor een slaapkamer speciaalzaak met een zeer uitgebreid assortiment en sterk concurrerende prijzen bezoekt u Bevers slapen in Bakel. Met een ruime selectie aan opstellingen in verschillende stijlen is de collectie zeer compleet. Bovendien zijn onze specialisten speciaal getraind om u te voorzien van een passend advies aangaande matras, bedtextiel, hoofdkussen en meer.

Ruime keuze bij onze slaapkamer speciaalzaak

Bij slaapkamer speciaalzaak Bevers Slapen kunt u tevens terecht voor prachtige ledikanten, schitterende boxsprings (vlak of elektrisch verstelbaar) kastenwanden, nachtkastjes, hockers en nog veel meer meubels die uw slaapkamer compleet maken. Zo hebben wij ook deelbare bedden. U creëert in een handomdraai een rustgevende ruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen. Kom en overtuig u zelf bij Bevers slapen met een ruime keus in:

Kom langs in onze showroom

Om zelf de producten uit te testen komt u langs in onze slaapkamer speciaalzaak. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies. Bovendien kunt u dan meteen al onze producten van dichtbij bekijken. Voor eventuele vragen kunt u ons tevens bereiken door te bellen met +31 (0)492-386262.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.