Matrassen kopen nabij Gemert

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Wilt u een ruime keuze aan verschillende matrassen, maar heeft u geen zin of tijd om ver van uw woonplaats in Gemert op zoek te gaan? Dat hoeft ook niet, want op korte afstand vindt u Bevers Slapen! Hier vindt u een van de grootste collecties aan bedden en matrassen in de buurt van Gemert. Ondanks het grote aanbod stelt Bevers Slapen al jaren kwaliteit boven kwantiteit. Alle matrassen die u in de beddenwinkel in Bakel nabij Gemert kunt bekijken, zijn van bekende merken en van topkwaliteit!

matras

Ongekende innovatie met onze matrassen in Bakel, nabij Gemert

Lage rugklachten zijn de meest voorkomende klachten waar mensen last van hebben. In veel gevallen helpt een goed matras om die klachten te verhelpen of in ieder geval te verlichten. Met de ligmeting kunnen we bij u gratis kijken wat voor matras geschikt voor u is. Op basis van deze analyse kunnen we een matras op maat samenstellen of een ander matras uitzoeken dat helemaal op uw lichaam is afgestemd. Dat is nog eens innovatie!

Kom langs bij Bevers Slapen, de beddenspecialist die niet zit te slapen!

Bent u benieuwd geworden naar de innovatieve oplossingen op het gebied van slapen en slaapgedrag? Kom dan de matrassen en bedden van Bevers Slapen bekijken in de showroom bij Gemert. Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren via +31(0)492-386262.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.