Bedden bekijken nabij Helmond

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Voor matrassen, ledikanten of complete bedden in de regio Helmond komt u naar Bevers Slapen in Bakel. Hier vindt u een breed assortiment producten voor in de slaapkamer. Bovendien zijn onze specialisten getraind om u te voorzien van een passend en deskundig bedden advies.

Optimaal slaapcomfort op bedden van Bevers Slapen bij Helmond

Om u een product te adviseren dat optimaal slaapcomfort biedt, zullen onze specialisten u een aantal vragen stellen. Bent u een vaste slaper of juist licht? Slaapt u op uw rug, buik of zij? Heeft u rug- of nekklachten of een huisstofmijt allergie? Houdt u een hard of een zacht matras? De keuze van een matras of bed textiel kunnen van grote invloed zijn op uw nachtrust. De meest geschikte bedden in de regio Helmond vindt u bij ons. Bij Bevers Slapen heeft u bovendien de keuze uit de volgende producten:

Contact

In de regio Helmond, komt u voor een zeer ruime keuze en gedegen advies over het meest geschikte bed voor u, naar Bevers Slapen in Bakel. Voor vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31(0)492-386262Wij staan u dan graag te woord en kunnen u desgewenst helpen bij het maken van uw keuze voor een nieuw matras of bed.

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.