Uw beddenwinkel nabij Helmond

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.
Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur
Deskundige medewerkers

Bevers Slapen is de meest uitgebreide beddenwinkel in de regio Helmond; breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Bakel. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn onze deuren geopend voor iedereen die een goed bed wil kopen. Onze medewerkers zijn speciaal getraind om u te voorzien van een deskundig advies. Bevers Slapen is dé beddenwinkel in de regio Helmond!

Goed uitgerust opstaan dankzij onze beddenwinkel bij Helmond

Als u goed uitgerust op wilt staan, is een goed matras hierbij noodzaak. Daarom bieden wij verschillende soorten matrassen. Voor het maken van een juiste keuze bent u bij Bevers Slapen verzekerd van een deskundig advies. Wij bieden u:

Ook leveren wij toppers die op het matras geplaatst kunnen worden. Zo gaat uw matras langer mee en het biedt een hoger ligcomfort. Bovendien kunt u het bed makkelijker opmaken met een topdek matras/topper.

Contact opnemen

Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Bevers Slapen, dé beddenwinkel in de regio Helmond. Wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar +31(0)492-386262. Natuurlijk bent u ook te aller tijden van harte welkom in onze showroom in de buurt van Aarle-Rixtel!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.