Matrassen nabij Aarle-Rixtel

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Alles dat u nodig heeft voor een heerlijke nachtrust, zoals een waterbed, boxspring, of een ruime keuze uit verschillende matrassen, vindt u bij Bevers slapen bij Aarle-Rixtel. Wanneer het tijd wordt voor een nieuw bed, dan hoeft u in Aarle-Rixtel niet ver te zoeken voor een ruim assortiment aan bedden. Bevers Slapen bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Aarle-Rxitel, in Bakel. Kom langs om de collectie te bekijken en laat u adviseren door het deskundige personeel. Bij vragen is telefonisch contact natuurlijk ook mogelijk.

Een keuze maken uit de bedden en matrassen voor bij u thuis in Aarle-Rixtel

Een keuze maken valt nog niet mee met het aanbod van Bevers Slapen! Kiest u voor een boxspring, of past een waterbed toch beter bij uw huis in Aarle-Rixtel? Een ervaren medewerker neemt ruim de tijd om u te adviseren over bedden en matrassen zodat u straks de juiste boxspring of een mooi waterbed in uw slaapkamer in Aarle-Rixtel heeft staan! Een bed is misschien wel het meest persoonlijke meubelstuk dat u in huis haalt omdat een bed aan moet sluiten bij uw gestel en lichaamsbouw. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een waterbed, boxspring of ledikant dat goed past bij de inrichting van uw huis in Aarle-Rixtel. En dan is de showroom van Bevers Slapen, vlakbij Aarle-Rixtel, ideaal om bedden en matrassen te vergelijken. Een tip daarbij is om een foto van uw interieur mee te nemen zodat een adviseur nog gerichter met u op zoek kan naar een passend bed en bijbehorend matras.

Een volledig uitgerust bed voor een volledig uitgerust gevoel

Een bed is natuurlijk nog geen bed totdat het compleet is. U heeft een matras nodig, maar ook kussens en een dekbed. Een topdek zorgt ervoor dat u nog comfortabeler ligt en als u twee losse matrassen op een tweepersoonsbed heeft liggen zorgt een topper ervoor dat de spleet ertussen wegvalt. Bij Bevers Slapen wordt geen half werk geleverd, ons assortiment is erop ingericht om u van de meest comfortabele nachtrust te voorzien.

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Bevers Slapen

Voor een indruk van het assortiment bij Bevers Slapen kijkt u op de website. Heeft u bedden of matrassen gezien die uw voorkeur hebben, kom dan vanuit Aarle-Rixtel gezellig langs in de showroom! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dat is geen probleem want u kunt altijd even bellen. Ons telefoonnummer is +31(0)492386262.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.