Uw nieuwe boxspring kopen nabij Deurne

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Voor een gloednieuwe en comfortabele boxspring voor bij u thuis in Deurne hoeft u niet ver te zoeken! Bevers Slapen staat al jaren garant voor vakmanschap, kwaliteit en service op het gebied van slaapcomfort. In de buurt van Deurne kiest u uw nieuwe boxspring uit een grote collectie van gerenommeerde merken als Recor en Carresse. Voor een indruk van de collectie kijkt u op onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de beddenwinkel van Bevers Slapen om de boxspring van uw keuze van dichtbij te bekijken. En natuurlijk om even lekker te gaan liggen!

Een boxspring met aanvullende opties voor bij u thuis in Deurne

Wist u dat u een boxspring uit kunt rusten met verschillende aanvullende opties? Zo is het mogelijk om uw huidige ledikant te behouden en de boxspring in te laten bouwen in uw huidige slaapkamer. Zo hoeft u niet uw hele slaapkamer te verbouwen om het meubilair te laten passen bij uw nieuwe matras en bed. U kunt ook kiezen voor verschillende elektrisch verstelbare opties, zodat u comfortabel een boek kunt lezen of televisie kunt kijken vanuit uw boxspring.

Kom de boxspring van uw dromen bekijken bij een professional

Als u de collectie op de website bekeken heeft en een selectie heeft gemaakt uit de modellen die worden aangeboden, dan wilt u de boxspring natuurlijk wel even van dichtbij bekijken. Kom daarvoor dan ook gezellig langs bij Bevers Slapen. Heeft u nu al vragen waar u graag een antwoord op wilt? Dan kunt u ons ook contacteren via +31(0)492-386262. Kom uw boxspring of een ander bed kopen bij de specialist in de buurt van Deurne. Zo hebben wij ook deelbare bedden in ons assortiment.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.