Een boxspring bij de specialist nabij Liessel

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Voor uitstekende boxsprings van topkwaliteit komt u naar Bevers Slapen in Bakel Bij Liessel. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings waardoor er altijd één is die voldoet aan uw wensen en eisen. Denkt u hierbij aan een elektrisch verstelbare boxspring. Met een boxspring ervaart u een fijne nachtrust en wordt u iedere dag opgewekt wakker. In onze showroom, een kleine 15 minuten van Liessel, staan onze specialisten voor klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Kwalitatief uitstekende boxsprings bij onze winkel in de buurt van Liessel

U heeft in onze winkel bij Liessel de keuze uit verschillende boxsprings. Voor het behouden van uw eigen ledikant kiest u voor een inzet-boxspring. Hierdoor hoeft u uw interieur niet te veranderen en heeft u het gevoel dat u in uw eigen bed ligt. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een vrijstaande boxspring in onze speciaalzaak in Bakel. Hierbij kiest u zelf in welke stijl u het bed laat stofferen en kunt u de boxspring eenvoudig combineren met uw huidige interieur.

Bestel uw boxspring online of in onze winkel

Bij Bevers Slapen in Bakel, in de buurt van Liessel, kiest u uit een ruim assortiment boxsprings en bijbehorende accessoires zoals matrastoppers. U heeft de mogelijkheid om uw nieuwe bed online te bestellen, maar bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende boxsprings uitproberen. Ook staan er deskundige medewerkers voor u klaar in onze speciaalzaak bij Liessel om u te voorzien van advies op maat. Heeft u vragen over de verschillende uitvoeringen of een vrijstaande boxspring? Kom dan naar onze winkel of bel naar +31(0)492-386262

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.