Van Cadsand

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Innovatie

Er zijn tal van apps die uw slaap analyseren en prachtige grafieken leveren. Maar door het uitblijven van concrete tips en oplossingen ter verbetering, helpen die u niet om u beter te laten slapen. De Sleepradar wel! Uw slaap wordt contactloos geanalyseerd, want de Sleepradar wordt volledig geïntegreerd in uw matras – zonder allerlei snoeren. En onze matrassen zijn opgebouwd uit diverse materialen, die elk voor toegevoegde waarde zorgen. Zo creëren onze matrassen en de Sleepradar samen een optimaal slaaprendement!

Techniek

De Sleepradar in het matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een aap krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassingen aan het matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig door een flexibele toplaag. Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgevingen creëren. Alles is af te lezen via de app, Apple Watch, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt hierdoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven.

Materialen

Het eerste contact met het matras is zeer aangenaam en zacht voor uw huid. Het matras vormt zich prettig rond uw lichaam, vult uw rug, taille en knieholte comfortabel op. Uw schouders, heup en bennen hebben voldoende ruimte, zodat u ontspannen kunt bewegen.

Het matras wordt opgebouwd uit diverse materialen, zoals latex en traagschuim, die elk voor toegevoegde waarde in het matras zorgen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardig matras, dat zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Benieuwd naar uw perfecte matras?